Welkom, bezoeker!     |   | 

Leuke reisgenoot gezocht

  • Ik kom uit: Nederland
  • Ik woon in de provincie: Zuid-Holland
  • Geplaatst op: 13 november 2017 21:09
  • Verloopt over: 80 dagen, 1 uur

Email this advert to a friend!
tgsmall21

Uitgebreide omschrijving

Hallo wereldreizigers ,

Mijn naam is Trudy, 36 jr en via deze weg hoop ik een gezellige reisgenoot te vinden om in de toekomst leuke tripjes mee te gaan plannen. Ben je net, net als ik, single of houdt je partner niet van reizen? En ben je bij voorkeur ook nog Christen met een beetje dezelfde interesses op reisgebied ben ik op zoek naar jou! Aangezien iedereen in mijn omgeving niet zo reisgierig is, zelf “gesetteld” zijn en ik single ben probeer ik het op deze manier. Groepsreizen zijn niet zo’n mijn ding, als je met minder mensen reist kan je het tenslotte veel meer afstemmen conform je eigen wensen.

Er staan genoeg bestemmingen op mijn wensenlijstje zoals bijv Scandinavië, IJsland, Canada Alaska, Afrika, VS, Argentinië. Ik ben ook zeker te porren voor korte/ weekend tripjes dichterbij huis of een keer lekker all inclusive relaxxen. Maar aangezien ik echt wat van de wereld wil zien ga ik bij een langere trip liever op een wat actievere vakantie welke vooral gericht is op de natuur en het zien van wildlife. Een combinatie met nog een paar dagen relaxxen erbij is ook goed bevallen.
Ik heb als hobby filmen en fotograferen van wildlife, dus dat moet in de meeste gevallen wel aan bod komen tijdens de vakantie. Vooral walvissen ben ik gek van.

Lowbudget reizen ben ik zeker voor te porren. Eventueel afgewisseld met soms een mooie lodge oid. B&B is mij ook altijd goed bevallen, omdat je hierdoor direct lokaal contact hebt met de mensen.
Niet kamperen in een tent. In ieder geval een eigen douche en toilet in accommodatie/verblijf.

Ik ben zeer flexibel en alles in overleg.
36 jaar, single, woonachtig in Z-H
Mijn hobby’s en interesses zijn; Jezus – Walvissen – Wildlife – Natuur – Het weer – Fotografie – gezelschapsspelletjes – Reizen – mijn katten

Spreekt dit je een beetje aan? Stuur me dan zeker een berichtje.
Advertentie referentienummer: 7955a09fc0ac61c4


Vul onderstaand formulier in om een bericht naar de adverteerder te sturen

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: truustornado
  • Actief sinds: 15 augustus 2017

Andere advertenties van dezelfde adverteerder truustornado

De laatste advertenties van truustornado »

Hoofdrubrieken Reismaatjes

Site Sponsor

Website Sponsors

Vakantie vanaf Eelde
Schiphol Vakanties
Vakantie vanaf Eindhoven
Vakantie vanaf Weeze

Reisblog Nieuws