Welkom, bezoeker!     |   | 

Reismaatje gezocht

 • Ik ben een: Man
 • Mijn Leeftijd: 26-30 jaar
 • Ik kom uit: Nederland
 • Ik woon in de provincie: Overijssel
 • Ik zoek een: Man of Vrouw
 • Reis Periode: December / evt. ook eerder/ later
 • Reisduur: min. 2 weken max. 6 weken
 • Geplaatst op: 29 juli 2018 16:57
 • Verloopt over: 71 dagen, 2 uur

Email this advert to a friend!
ikkk22
ikkk

Uitgebreide omschrijving

Mijn naam is Jordy, 30 jaar en ik kom uit Enschede.

Een van mijn favoriete hobby’s is reizen, net zoals dat van jullie anders zouden jullie hier niet zijn. Ik wil graag wat van de wereld zien en ben altijd aan het kijken naar leuke (vooral verre) reizen om nieuwe ervaringen op te doen en dingen te ontdekken. Wat mij tot op heden vaak tegen houd bij het boeken van een ‘wereldreis’ is een gezellig reismaatje.

Niet al mijn vrienden zijn even enthousiast wanneer ik vertel dat ik richting Azië, Zuid-, Midden- of Noord Amerika, of Afrika op vakantie wil. Of ze zijn gewoon niet in de gelegenheid omdat ze al een gezin hebben. De meeste reizen blijven tot op heden vrijwel beperkt tot Europa, want dat vinden ze dan wel weer leuk (of past binnen het budget)!

Ik ben best avontuurlijk ingesteld en heb er totaal geen moeite mee om alleen (binnen Europa dan tenminste, daarbuiten klinkt toch een beetje eng) op vakantie te gaan, en mij zelf een hele dag te vermaken. Totdat de avond valt… Want dan vind ik het juist leuk om mijn ervaringen van die dag te delen, serieuze/ totaal niet serieuze gesprekken te voeren, of gewoon iets leuks te gaan doen met iemand.

Verder heb ik gemerkt dat alleen reizen in verhouding erg duur is… Voor hetzelfde budget dat ik in mijn eentje uitgeef voor een vakantie binnen Europa, zou ik gemakkelijk samen met iemand een aantal weken kunnen reizen. En dan ook nog eens die ene droomreis!!

Tijdens mijn studie ben ik niet veel aan reizen toegekomen. Nu ik eenmaal een vaste baan heb merk ik vooral op dat veel mensen een standaard leven leiden, werken van 8 tot 5, sporten, uren in de file staan, etc. en en dit iedere dag weer opnieuw. En dan ook nog eens allemaal rond hetzelfde tijdstip op vakantie! Dit klinkt saai en dat vind ik het ook! Ik ben niet iemand die houd van een standaard leven en ben op zoek naar nieuwe avonturen

Vandaar dat ik mezelf heb voorgenomen om vanaf nu ieder jaar een bijzondere (droom)reis te maken en een gezellige reisgenoot te zoeken die met mij mee wil. Ik heb dit nog niet eerder gedaan, maar ik dacht waarom ook niet? Beter een leuke tijd met iemand beleven die ik nog niet zo goed ken, dan alleen thuis te blijven omdat ik niet alleen durf.

Wat staat er dan zoal op mijn bucketlist?
- Thailand
- Indonesië
- Ecuador
- Vietnam
- Cambodja
- Filipijnen
- Maleisië
- Zuid Afrika
- Australie
- Canada
- Chili
- Costa Rica

Zoals je ziet best een lange lijst, vandaar dat ik het liefst dit jaar nog zou beginnen om het reizen weer op te pakken ;) Ik hou ik van de natuur, verre uitzichten, kleine en gezellige strandjes, Sunset, of gewoon ergens simpel een bootje te huren en over een meer te varen. Ik zou vast nog wel heel veel dingen meer kunnen verzinnen dat mij enorm leuk lijkt om te doen.

Ik kan best goed alles van te voren plannen, maar kan ook impulsief zijn en gewoon een vliegtuig te nemen en te kijken wat er op mijn pad komt. Dat laatste vind ik het leukst!

Nou, misschien herken jij jezelf in mijn verhaal en lijkt het je gezellig om met mij mee te gaan. Of wellicht heb je zelf gewoon een topidee maar heb jij nog geen reismaatje, hier ben ik!

Jordy
Advertentie referentienummer: 8255b5ddb926af44

Geen trefwoorden

  Vul onderstaand formulier in om een bericht naar de adverteerder te sturen

Informatie over de adverteerder

 • Geplaatst door: jordyboers
 • Actief sinds: 29 juli 2018

Andere advertenties van dezelfde adverteerder jordyboers

 • Geen andere advertenties van deze adverteerder gevonden.
De laatste advertenties van jordyboers »

Hoofdrubrieken Reismaatjes

Website Sponsors

Vakantie vanaf Eelde
Schiphol Vakanties
Vakantie vanaf Eindhoven
Vakantie vanaf Weeze

Reisblog Nieuws