Welkom, bezoeker!     |   | 

Zoek een reismaatje op Reismaatjes.nl

| Reismaatjes Nieuws | 10 juli 2013

Welkom op Reismaatjes.nl, een site waar mensen advertenties kunnen plaatsen om een reismaatje te vinden. In Nederland zijn er steeds meer alleenstaanden die graag samen willen reizen. Niet alleen omdat dit goedkoper is, maar ook omdat dit veel gezelliger is! Ook zijn er steeds meer mensen die niet met hun vaste partner op reis gaan maar juist op zoek zijn naar mensen die dezelfde interesses hebben zoals duiken of zeilen en daar een reisgenoot voor zoeken.

Reismaatjes.nl is opgezet om al die mensen met elkaar in contact te brengen. Op de website kan men een advertentie plaatsen voor welk land met een reismaatje zoekt. Dit kunnen zonvakanties zijn maar bijvoorbeeld ook rondreizen. Daarnaast is er een speciale rubriek met themareizen zoals onder andere reizen voor 1 ouder gezinnen, cruisevakanties, wintersport, duikvakanties, stedentrips, gehandicaptenreizen, wandelvakanties, fietsvakanties en cultuurreizen.

Ook is er een rubriek voor weekend en dagtripjes gemaakt zodat men ook reisgenoten kan vinden om samen naar een museum, pretpark of bijvoorbeeld naar een concert te gaan. Reismaatjes.nl is dus een geheel reisplatform met advertenties van mensen die samen avonturen willen beleven. Een reis begint met het zoeken van een reismaatje op Reismaatjes.nl!

Geen trefwoorden

  

Geef een reactie

  • AIRBNB Tegoed Ontvangen

    door op 12 september 2019 - 0 Reacties

    Meld je aan bij AIRBNB en ontvang een tegoed! Iedereen die zich registreert voor Airbnb krijgt €25 korting op de eerste reservering. Daarnaast krijg je ook ...

Hoofdrubrieken Reismaatjes